Cześć, Przeniosłem się wczoraj na nowy hosting. Zauważyłem, że po włączeniu SSL dla sklepu znika mi grafika m.i. tła. Powodem jest to, że grafika w kodzie strony to:
Nie mam certyfikatu na domenę advalp.kylos.pl, więc przeglądarka blokuje dostęp do pliku. Mam za to certyfikat na advalp.pl, który jest domeną mojego sklepu. Domena prowadzi już na nowy serwer, więc link do grafiki
działa bez problemu. Niestety presta wstawia sobie w kod strony advalp.kylos.pl zamiast advalp.pl przez co strona nie ma tła i kilku innych grafik. Jak wymusić by presta używała linków do domeny advalp.pl ?
Question
michal88sjz
Cześć,
Przeniosłem się wczoraj na nowy hosting. Zauważyłem, że po włączeniu SSL dla sklepu znika mi grafika m.i. tła. Powodem jest to, że grafika w kodzie strony to:
Nie mam certyfikatu na domenę advalp.kylos.pl, więc przeglądarka blokuje dostęp do pliku. Mam za to certyfikat na advalp.pl, który jest domeną mojego sklepu. Domena prowadzi już na nowy serwer, więc link do grafiki
działa bez problemu.
Niestety presta wstawia sobie w kod strony advalp.kylos.pl zamiast advalp.pl przez co strona nie ma tła i kilku innych grafik. Jak wymusić by presta używała linków do domeny advalp.pl ?
8 answers to this question
Recommended Posts