franczkod Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Üdv megint egy kérdéssel fordulok hozzátok. Találtam egy facebook like box modult de sajnos sehogy sem akar megjelnni az oldalon. rámentem hogy engedélyezés és a saját fb oldalt is belinkeltem de nem találom hol lehet elhelyezni a válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Megadnád azt is, hogy melyik modulról van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Facebook Like Box block Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Gondoltam linkkel De egyébként az admin felületen a Modulok/Pozíciók (Modules / Positions) -ban tudod állítani, hogy melyik modul hol jelenjen meg. Ezt már nézted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 na sikerült beraknom de most meg nem látszik a megosztás gomb csak félig... itt az oldal linkje baloldalt alul van a facebook doboz http://bioline24.hu/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Nagyobb a modul szélessége, mint a bal oszlopodé. Mi van, ha a .col-md-3-at a témád css-ében átállítod 25%-ról 28-ra, a .col-md-9-et meg 72%-ra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 jó lehet de ezt hol lehet beállítani? még csak 2 napja csinálom ezt a webshopot és sok a homályos folt Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) A tárhelyedhez van egy FTP hozzáférés. Kaptál pár adatot hozzá pár adatot: hostnév, usernév, jelszó, esetleg port. Ha mondjuk CPanel van a tárhelyhez, vagy valamilyen egyéb admin felület, akkor ott belépsz, megkeresed a filekezelőt, és abban a "themes" könyvárban a saját témádat. Ezen belül a css könyvtárban találsz egy rakat .css file-t. Ha jól látom, neked all.css, vagy valamilyen _all.css a globális stílusfile-od. Erről csinálj egy mentést, majd módosítsd benne a két értéket. Javaslom, ha még nem ismered a böngésző F12-es gombját, nézegesd egy kicsit, mert sokban segít, hogy ha valamin állítani akarsz file szinten, hol tudod megtenni. No meg itt tesztelni is tudod, hogy ha állítasz pl. egy szélességen vagy színen, akkor az hogy fog kinézni. http://prntscr.com/drfjtg Edited January 4, 2017 by KöveZoli (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 köszönöm szépen a részletes választ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Szívesen. Ha elakadsz, írj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 A modulban szerintem van height - width beállítás egyébként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 rendben írni fogok még:D abban a modulban nem volt viszont találtam egy másikat ami hasonló és sikerült belőni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Örülök Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Üdv! Lenne megint egy kérdésem, akciós árat szeretnék beállítani de valahogy úgy kellene hogy 99 legyen az akciós ár vége, ezt betudom valahogy állítani? vagy van olyan lehetőség hogy én beírom egyesével az akciós árakat termékenként, mert az lenne a legjobb.a válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Minden termék Árak fülén alul az "Egyedi ár"-nál lehet az akciós árat definiálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Köszönöm ez is sikerült:) A következő kérdésem a termékek exportálásával kapcsolatos, van-e rá mód hogy ne csak az alap árat és a végső árat hanem a beszerzési árat is lementse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Sokfajta módszer van az exportra. Legkönnyebb, ha keresel egy Prestashop Product Export modult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts