Martin Ovesný Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 hledám modul, který má na svém eshopu např. mamejeradi.cz kde se mu u detailu produktu pod obrázkem zobrazuje Odeslat dotaz na zboží našemu obchodníkovi. Nevíte někdo, kde tento modul stáhnout ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 hledám modul, který má na svém eshopu např. mamejeradi.cz kde se mu u detailu produktu pod obrázkem zobrazuje Odeslat dotaz na zboží našemu obchodníkovi. Nevíte někdo, kde tento modul stáhnout ?Zdravím, modul si stáhni zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/37400//_contactproduct__ . Poté nahraj na eshop, a přidej do složky češtinu, která je v příloze níže "cz.php". cz.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Super díky moc Modul se úspěšně nainstaloval,ale když jsem to zkusil, žádný email ješte nedorazil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Super díky moc Modul se úspěšně nainstaloval,ale když jsem to zkusil, žádný email ješte nedorazil.Tak to zkus ještě jednou nainstalovat, mě to funguje bez problému. Sám jsem si to teďka nainstaloval a vyzkoušel. Zkus to a uvidíš :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Super díky moc Modul se úspěšně nainstaloval,ale když jsem to zkusil, žádný email ješte nedorazil. A co takhle krom instalace - ten modul jedním kliknutím "povolit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 problém byl nakonec v tom, že sem měl plnou emailovou schránku :-Dtakže díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts