lonely2134 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Çevrim İçi Ziyaretçiler ve Aktif Alışveriş Sepetleri Sürekli Dönüyor ekteki resimde göründüğü üzere sürekli dönüyor hiç bir sonuç yok. Ayrıca çevrim içi ziyaretçilere tıkladığımda hata2.jpg gibi bir hata alıyorum. Çözümü bilen var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 google analitics api yi kurmanız gerekir ondan sonra sorun düzelir Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Google analitiği api yi kurmanız gerekir ondan sonra sorun düzelir Hocam cevap verdiğiniz için çok sağolun. Ben kurmaya çalıştım geçersiz deyip duruyor. Halbuki daha evvel sitelerimde böyle hata almadım acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum Ekteki resme bakabilir misiniz? e-posta: parola: profil: Eposta ve şifre bizim admin giriş bilgilerimiz değil mi? profili biliyorum zaten P1232434 şeklinde bizim Analytics hesabımızda yer alan bir sayı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts