osmanustalar Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Merhaba arkadaşlar, zaman zaman yeni ürünleri yada kampanyalı ürünleri toplu olarak tüm kullanıcılarıma mail atmak istiyorum. Bunu prestashop'da nasıl yapabilirim? Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Merhaba arkadaşlar, zaman zaman yeni ürünleri yada kampanyalı ürünleri toplu olarak tüm kullanıcılarıma mail atmak istiyorum. Bunu prestashop'da nasıl yapabilirim? Teşekkürler Merhabalar, Bunun için ücretli modüller var örnek olarak aşağıda bir tanesini paylaşıyorum, yeterince gelişmiş bir modül. ~ Bakınız: https://www.prestashop.com/forums/topic/585882-prestashop-toplu-mail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Bakamıyoruz Link geri bu konuya atıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Link hatalı ve ücretsiz olarak nasıl sağlayabiliriz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Bakamıyoruz Link geri bu konuya atıyor Aferdersiniz Buyrun: https://codecanyon.net/item/prestashop-advanced-newsletter-prestashop-email-marketing-module-include-popup/13442166 Link hatalı ve ücretsiz olarak nasıl sağlayabiliriz? Ücretsiz profesyonel bir çözümü uğraştırıcı olacaktır ama "biraz bilgim var, uğraşır, bağımsız bir şey yaparım" derseniz: Mail gönderimi için ayrı bir tablo oluşturun ve PS 'den mail listenizi alıp buraya import edin, ayrıca eklemek istedikleriniz varsa onları da ekleyin, PHP Mailer kütüphanesini indirin (detaylı kullanımını görmek isterseniz, phpmailer smtp mail gönderimi diye aratabilirsiniz) Daha sonra PHP ile db 'deki gönderim yapmak istediğiniz mailleri çeker, gönderirsiniz. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts