warehouser Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Witam serdecznie Używam domyślnego szablonu Presta 1.6.1.9. Nie posiadam logo kategorii. W związku z tym kiedy wejdę w kategorię nadrzędną to wszystkie podrzędne wyświetlają się z logiem "No image avaliable". Zmieniłem domyślny obraz "No image avaliable" ale to mnie nie satysfakcjonuje. Chciałbym aby podkategorie wyświetlały się w środkowej kolumnie tylko jako tekst, bez zdjęcia. Szukałem w ustawieniach modułu "blok kategorii" ale nie znalazłem. Czy wymaga to modyfikacji plików .tpl? Jeżeli tak to proszę o wskazówkę. Pozdrawiam Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Tak, wymaga, category.tpl, trzeba tam usunąć subcategory-image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
warehouser
Witam serdecznie
Używam domyślnego szablonu Presta 1.6.1.9.
Nie posiadam logo kategorii. W związku z tym kiedy wejdę w kategorię nadrzędną to wszystkie podrzędne wyświetlają się z logiem "No image avaliable".
Zmieniłem domyślny obraz "No image avaliable" ale to mnie nie satysfakcjonuje.
Chciałbym aby podkategorie wyświetlały się w środkowej kolumnie tylko jako tekst, bez zdjęcia.
Szukałem w ustawieniach modułu "blok kategorii" ale nie znalazłem.
Czy wymaga to modyfikacji plików .tpl?
Jeżeli tak to proszę o wskazówkę.
Pozdrawiam
Wojtek
1 answer to this question
Recommended Posts