mussonet Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Witam Presta 1.6.1.10 szablon biomagic Jak i gdzie mogę zmienić/dodać art. PROMOCYJNE do bloku POLECANE PRODUKTY/NAJLEPSI SPRZEDAWCY/ NOWE PRZYLOTY(tu potrzebuje zmienić nazwę tego pola). Waldek http://shscosmetics.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Szablon tłumaczony google translatorem dlatego taki bełkot Lokalizacja -> Tłumaczenia / Tłumaczenie zainstalowanych modułów Produkt jest w "POLECANE PRODUKTY" jeśli przypiszesz go do kategorii głównej w powiązaniach produktu. Pozostałe dwa to z automatu są brane: NAJLEPSI SPRZEDAWCY - chodzi o najlepiej sprzedające się produkty a NOWE PRZYLOTY to nowo dodane produkty Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mussonet Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 wszedłem w lokalizację ,tłumaczenia, tłumaczenia modułów ale nie otwierają mi sie poszczególne moguły które są uzupełnione, tzn. widzę tylko moduły niecałkiem uzupełnione, do pozostałych nie moge kliknąc i wejść, można to jakos obejść żeby zmienić to z poziomu ftp w pliku tylko gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mussonet Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Już działa , mogę wejść w poszczególne moduły, klikam w liczbę nie w nazwę modułu i się otwiera, czy warto tłumaczyś wszystkie brakujące tłumaczenia? czy można coś zepsuć złym tłumaczeniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mussonet
Witam
Presta 1.6.1.10 szablon biomagic
Jak i gdzie mogę zmienić/dodać art. PROMOCYJNE do bloku POLECANE PRODUKTY/NAJLEPSI SPRZEDAWCY/ NOWE PRZYLOTY(tu potrzebuje zmienić nazwę tego pola). Waldek http://shscosmetics.eu/
3 answers to this question
Recommended Posts