tamer Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ana Sayfada Slayt Modulu Ekledım Ama Orta Katagırıdekı Ebatlara Otomatık Gırmıyor Uzayarak Devam Edıyor Bu Sorunu Nasıl Cozebılırım www.yataganelaletleri.com/index.php sıte bu Uyarı : Katıyen Reklam Fılan Degıldır SAdece Bakmanız Icın Url Ekledım Ve Sıte Tamamen BosturYardım Edersenız Cok Makbule GEcer Link to comment Share on other sites More sharing options...
urfawebnet Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 siten gayet guzel ben bir problem goremedim.sanırım duzeltmissin Link to comment Share on other sites More sharing options...
taşdelen Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 arkadaşlar bendede o slayt modülü var ben oraya resimleri değiştiremedim nasıl yapcıaz acaba anlatır mısınız ben isimleri üzerine değiştirerek yaptım görmedi yien aynı resimler çıktı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 o sorunu cozemedım ama ona yakın bı flash ekledım tsk edeırm ılgınız ıcın resımler nasıl degısecek kısmına gelırsen arkadas modul kısmna attıgın o modul ıcıne gıreceksın banner_images dıye bı bolum var zaten 6 rsım var oraya yenı yaptıgın resımlerın aynı ısmını vereceksın ve senın yaptıgın resımler cıkacak umaraım yaparsın cok basıt bısey Link to comment Share on other sites More sharing options...
taşdelen Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 ewet öle yapmıştım olmamıştı locolhost a reset atınca oldu tşk ederim html de böle hatalar olmazdıda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 modülün XML dosyası var içinde data.xml oradan boyutları değiştirebilirsiniz. Explorer gibi tarayıcılar bu tip SWF dosyaları vs kendilerinde depolar o yüzden eklediğiniz resimler anında göremezsiniz Bazı durumlarda bilgisayarınıza restart etmeniz bile gerekebilir. ve modülün v1.0 versiyonu admin panel konfigüre ekranı eklenerek güncellenmiştir buyrun :http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=140teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts