Sevban Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 İyzico modülünü kurduktan sonra düzenleye basınca ekteki hatayı alıyorum.Iyzicoya sorduğumda hosting firmasından kaynaklandığını söylediler hosting firması da modül de sıkıntı olabileceğini kendilerinde bir sıkıntı olmadığını söylede bu hatayı nasıl çözebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 İki taraf birbirine atmış ama sorunun hosting ile hiç bir ilgisi görünmüyor. Ne yapmanız gerektiğine gelince. Hata gösterimini kapatın gitsin. Bu zaten bir hata mesajı değil. Uyarı mesajı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevban Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 İlk başta göz ardı ettim fakat kapatım onaylayınca en son ödeme bölümünde kredi kartı ile ödeme gözükmüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 En son bölümde farklı bir hata mesajı olacak. Onu paylaşırsanız belki o hatayı giderebiliriz. Ama işin açıkçası iyzico'nun halletmesi gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevban Posted January 1, 2017 Author Share Posted January 1, 2017 (edited) En son bölümde farklı bir hata mesajı olacak. Onu paylaşırsanız belki o hatayı giderebiliriz. Ama işin açıkçası iyzico'nun halletmesi gerekiyor. En son ödeme kısmına gelince bi hata mesajı gelmiyor.Bu arada iyzico modülün yapımcısı olan kahvedigital ile iletişime geçmem için onların mailini verdi mail atmama rağmen adamlardan cevap alamadım. bu arada ön belleği temizlediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım. Edited January 1, 2017 by Sevban (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 (edited) En son ödeme kısmına gelince bi hata mesajı gelmiyor.Bu arada iyzico modülün yapımcısı olan kahvedigital ile iletişime geçmem için onların mailini verdi mail atmama rağmen adamlardan cevap alamadım. bu arada ön belleği temizlediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım. iyzico'nun hangi sürümünü kullanıyorsun bir de presta sürümü yazar mısın? iyzico v.1.0.5 mi? presta 1.6.1.6 mı emin olamadım resimde öyle görünüyor. Edited January 2, 2017 by lonely2134 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevban Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 iyzico'nun hangi sürümünü kullanıyorsun bir de presta sürümü yazar mısın? iyzico v.1.0.5 mi? presta 1.6.1.6 mı emin olamadım resimde öyle görünüyor. iyziconun v.1.05 ve v.1.07 ikisini de denedim aynı hatayı aldım.Evet prestashop 1.6.1.6 sürümü var sitede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevban Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 En son bölümde farklı bir hata mesajı olacak. Onu paylaşırsanız belki o hatayı giderebiliriz. Ama işin açıkçası iyzico'nun halletmesi gerekiyor. chrome dan girince hata vermiyordu fakat bugün internet explorerdan girdim bu hatayı aldım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 chrome dan girince hata vermiyordu fakat bugün internet explorerdan girdim bu hatayı aldım. Eğer teman Responsive ise iyzico modülünde ayarlardan FORM CLASS--->> RESPONSİVE seçili olmalı eğer Responsive değilsi FORM CLASS---->>POPUP seçilmeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albu Game Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 aynı sorun bende var 1.7.1 yüklü hiçbir hata almadığım halde enson ödeme seçeneğinde sadece havale ile ödeme çıkıyor. yardımcı olabilecek varmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 prestashop sürümü ile alakalı bir sıkıntı gibi duruyor "smarty_internal_templatebase.php" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts