Jump to content
  • 0

zmiana meta title przez CSV

tomfly

Question

nie mogę zrobić aktualizacji produktów plikiem CSV ponieważ w kilkudziesięciu produktach mam błędny meta title który uniemożliwia zapisanie zmian. Próbowałem zmienić sam meta title plikiem CSV ale się nie da bo też wywala ten sam błąd. Jakieś porady ? da się w inny sposób wywalić/zmienić meta tytuł ?

Błąd w meta title powoduje znak >. czy da się gdzieś w plikach dodać zapis żeby ten znak nie powodował błędu ?

Edited by tomfly (see edit history)

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

w tej chwili mam podobny problem dotyczący  meta tile. Nie mogę zapisać zmian w niektórych produktach ze względu na błąd Property Product->meta_title is not valid. Zaznaczam, że wykasowanie całkowicie lub wpisanie czegokolwiek nie pozwala zapisać zmian. Inny produkt dodany niedawno ma takie samo title daje się zapisać, więc problem siedzi gdzieś głębiej. tylko gdzie ?

• 0

Sam sobie pomogłem. W bazie było meta title w języku którego używałem wcześniej i który skasowałem, a wpis w bazie został z niedozwolonym znakiem < dlatego wszelkie zmiany wpisywane w panelu były blokowane. Skasowałem wszystkie wpisy w bazie z tym językiem i jest ok.