Oktay Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 (edited) Arkadaşlar merhaba, yaptığım sitenin yeni versiyon güncellemesi bittikten sonra çalışan personel siteye giremez oldu. Admin olarak ben girebiliyorum ama satış personelimiz siteye giriş yapamıyor. Login ekranı geliyor, kullanıcı bilgilerini her zaman olduğu gibi giriyor ama, kullanıcı bilgilerini girdiği kısımlar kayboluyor ve öylece kalıyor. Siteye yönlenmiyor yani. Kullanıcının niteliğini değiştirdim, kullanıcıyı yeniden silip, oluşturdum. Ama nafile hala aynı. Bayağı bir araştırdım, hiç bir bilgi yok. Şimdi sizden yardım bekliyorum. Resimlerini ek te bulabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Güncellenen yeni versiyon : 1.6.1.10 Edited December 25, 2016 by Oktay (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted December 22, 2016 Author Share Posted December 22, 2016 Yok mu hiç başına gelen kimse? Admin hesabı giriş yapabiliyor ama satıcı hesabıyla giriş yapamıyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Merhaba, daha önce karşılaşmadığım bir sorun. eğer adminastor giriş bilgilerini pm ile ilerseniz birde ben deneyeyim. iyi çalışmalar.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Arkadaşlar merhaba, ilgilenen herkese teşekkür ederim. Eticsoft' tan Mahmut sorunumla ilgilendi ve çözüldü. Onun dediğine göre yeni versiyona yükseltirken modüllerin bazıları doğru kaldırılmamış. Mahmut bey' in bana verdiği cevabı bu sorunla karşılan olursa diye buraya aktarmak istiyorum. Umarım hiç kimsenin problemi olmaz. " Rica ederim. module_access tablosunda bazı modüllerin girişleri eksikti. İlgili modülleri kaldırıp kurdum bir de kodlarda ufak bir değişiklik yaptım. Bu zaten bir BUG olarak raporlanmış daha önce ama sizinki biraz daha farklıyıdı. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts