Jump to content

(Çözüldü) Personel sistem giriş problemi

Oktay

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba,

yaptığım sitenin yeni versiyon güncellemesi bittikten sonra çalışan personel siteye giremez oldu. Admin olarak ben girebiliyorum ama satış personelimiz siteye giriş yapamıyor. Login ekranı geliyor, kullanıcı bilgilerini her zaman olduğu gibi giriyor ama, kullanıcı bilgilerini girdiği kısımlar kayboluyor ve öylece kalıyor. Siteye yönlenmiyor yani. Kullanıcının niteliğini değiştirdim, kullanıcıyı yeniden silip, oluşturdum. Ama nafile hala aynı. Bayağı bir araştırdım, hiç bir bilgi yok. Şimdi sizden yardım bekliyorum. Resimlerini ek te bulabilirsiniz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Güncellenen yeni versiyon : 1.6.1.10

post-770415-0-19596000-1482417326_thumb.jpg

post-770415-0-65629500-1482417326_thumb.jpg

Edited by Oktay (see edit history)

Arkadaşlar merhaba, ilgilenen herkese teşekkür ederim. Eticsoft' tan Mahmut sorunumla ilgilendi ve çözüldü. Onun dediğine göre yeni versiyona yükseltirken modüllerin bazıları doğru kaldırılmamış. Mahmut bey' in bana verdiği cevabı bu sorunla karşılan olursa diye buraya aktarmak istiyorum. Umarım hiç kimsenin problemi olmaz.

" Rica ederim. module_access tablosunda bazı modüllerin girişleri eksikti. İlgili modülleri kaldırıp kurdum bir de kodlarda ufak bir değişiklik yaptım. Bu zaten bir BUG olarak raporlanmış daha önce ama sizinki biraz daha farklıyıdı.  "