Zuzana-c Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Hezký den, byl by prosím někdo tak hodný a poradil mi s instalací nového modulu v Prestashopu 1.4.8.2.? V sekci "Moduly" mám úplně úvodní obrazovku prázdnou. Následně, když kliknu do nabídky "Pozice modulů" - Přidat modul, tak se mi objevují odkazy jen na dosud nainstalované moduly. Potřebuji přidat úplně nový modul na platební bránu, tento modul mám v zipu. U novějších verzí prestashopu se mi to povedlo bez problémů (prostě a jednoduše jsem přidala tento modul v této nabídce a on se sám nainstaloval). Prosím, vysvětlit co nejvíce laicky. Moc Vám všem děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Bílá stránka znamená, že některý z modulů způsobuje chybu. V souboru /config/defines.inc.php stačí nastavit define('_PS_MODE_DEV_', true); a pak se ta konkrétní chyba zobrazí (doufejme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuzana-c Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 Moc Vám děkuji. Jsem ale v tomto úplný lajk, takže nevím, kde tento soubor najdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Přece na serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuzana-c Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 (edited) Chápu správně, že tedy například na wedosu, že? Akorát nevím, kde to tam přesně najdu... V Prestashopu jsem v chybách našla tyto hlášky, nevím, zda to nějak nesouvisí... Není možné vytvořit konfigurační soubor. Pokud soubor /config/settings.inc.php existuje nastavte mu prosím práva pro zápis. Jinak prosím vytvořte soubor settings.inc.php a umístěte jej do adresáře config. Není možné zapisovat do konfiguračního souboru. Vytvořte prosím soubor settings.inc.php a umístěte jej do adresáře config. Edited December 21, 2016 by Zuzana-c (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts