sundevil Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Hledam jak hledam a nemuzu najit.Kdyj je clovek neplatce dph jak odstranim aby s emi ceny zobrazovaly bud s dph nebo bez.Nechci tam ani zminku o dph. 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Omg... dph si vypni a nastav si zobrazování cen bez dph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Dekuji za info ale nejak nevim jak. ted dph jsem si vypnul v BO ale ted se mi tam zobrazuji ceny bez dph. Ale co je problem ze mi to tampise cena bez dph.Nevim jak ten text odstranit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 V překladech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 a to je kde? prosim muzete mi napsat ve ktere slozce to najdu? a ktery soubor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 V ADMINISTRACI, OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Dekuji moc. Ale neslo by to posat trochu bliz? nastaveni nastroje nebo kde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 A nemám se tam rovnou lognout a promazat ti to?Tak si to snad dokážeš proklikat, aby si našel záložku PŘEKLADY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Ne to nemusis udelam si to sam ale nenasel jsem zadnoiu zalozku preklady Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Ne to nemusis udelam si to sam ale nenasel jsem zadnoiu zalozku preklady Prosim tě, řekni nějakýmu kámošovi, ať ti obě oči rovnou vypíchne, páč je máš naprosto k hovnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Prosim tě, řekni nějakýmu kámošovi, ať ti obě oči rovnou vypíchne, páč je máš naprosto k hovnu... Snad si se zase nerozčílil :-P Mě osobně dneska nas**l zákoš, že bych ho vypíchnul celýho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Prosim tě, řekni nějakýmu kámošovi, ať ti obě oči rovnou vypíchne, páč je máš naprosto k hovnu... Snad si se zase nerozčílil :-P Mě osobně dneska nas**l zákoš, že bych ho vypíchnul celýho. Já se nerozčiluju, jen mě překvapuje že už dělaj eshopy i nevidomí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 To mě spíš překvapuje že se v tomhle státě ten co nepracuje a je krásně opálenej od toho věčnýho povalování na skluníčku u vody, má líp než ten co celej den maká jak baravnej..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 zajimave je zejsem si stahnl ten gzip rozbalil a vymazal vsude do bez dph vcetne dph a nahral zpet na server. Ale zobrazuje se mi to stale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Však ty na to příjdeš :kiss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Musim rict ze jsi velice mily. Podle toho jak pises tak ti spis jde jen o to napsat co nejvic odpovedi abys byl na spici. Ale ono toneni o kvantite ale o kvalite.Doporucuji se podivat na zencart.cz. Co odpoved zkusenych uzivatelu to presna rada. a ne porad A nemám se tam rovnou lognout a promazat ti to? atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Postup následující:Vypnout daň - AdministraceVypnout zobrazování cen s DPH - AdministracePokud chceš text (bez dph) přepsat na (s dph), tak si vlez do Překladů, vyber tam Frontendovou část a přelož místa, kde to potřebuješ.BTW: Zencart je pro děti...BTW2: A tolik postů mám jenom pro to, že tu jsou blbci, co to nechápou na poprvé.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Dekuji moc uz je mi to jasne.Zencart nebyl spatny na tu dobu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts