brainbleed Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Mam Prestu 1.2.5. Nyni jsem ale zjistil, ze jakmile se v FO zaloguju jako jakykoliv zakaznik (i novy) vzdy mi z praveho menu zmizi bloky Kategorie a Tagy. Po odhlaseni se zase okamzite objevi. Muze mi nekdo prosim poradit? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainbleed Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 tusim kde muze byt problem. Mam pouze skupinu "vychozi" a v ni jen 1 zakaznik (defaultni John Doe). Ostatni zakaznici asi nejsou v zadne skupine, proto take nevidim kategorie a zbozi. Je to mozne? Jak to lze napravit?Pokud dam napr. vlozit noveho zakaznika v BO tak vidim pouze prazdnou stranku. Celkove se mi zalozka Zakaznici zda dost podivna. Je mozne ze tu mam neco zprasenyho. Lze nejak tuto zalozku vratit do puvodniho stavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainbleed Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 pokracovani:pokud v tabulce ps_customer_group pridam zakaznika a nastavim mu id_group 1 tak je vse ok pro tohoto zakaznika. Problem ovsem je, ze pokud zaregistruju noveho zakaznika v FO, tak nedostane automaticky skupinu "vychozi". Jak je to mozne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Taky mam takovy problem, jakykoliv zakaznik se zaregistruje a pak se prihlasi nebo jen prihlasi v FO. Tak zmizi kategorie produktu. Myslel jsem, ze by toho mohlo byt tim, ze informace o zakaznickem uctu prekryvaji blok kategorie, tak jsem jej presunul na pravou stranu a kategori stejne zmizi. Jak jiz zde bylo napsano, pokud je clovek zarazen do skupiny vychozi, tak se kategorie zobrazi. Jedna se o verzi 1.3.1.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Pokud neni clovek ve skupine "vychozi" tak se mu nezobrazi kategorie. Jak zmenit, aby 3000 zakazniku hromadne vlezlo do skupiny vychozi ? Poradi nekdo jak to udelat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Vyexportuj si tabulku z DB, otevři si to v PsPadu a funkcí najít a nahradit proveď požadované změny... (to je ten lehčí způsob) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Vyexportuj si tabulku z DB, otevři si to v PsPadu a funkcí najít a nahradit proveď požadované změny... (to je ten lehčí způsob) Ok dekuji, vyreseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Zdravim, tak jsem smazal ze zákazníku účet john doe a najednou zmizely všechny produkty. V BO je mám ale na normál stránkách to nejde. Nevíte jak to obnovit? DíkyEDIT : Už nic, vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts