Pawwek Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Witam szanowne towarzystwo, Piszę do Państwa z pewnym problemem z którym nie mogę sobie poradzić. Na swoim sklepie chcę zostawić wszystkie produkty, chcę aby była widoczna cena, opis, zdjęcia ale chcę wyłączyć koszyk - zamieniając go na odnośnik przejdź do sklepu po kliknięciu którego, użytkownika przekierowuję do sklepu partnerskiego. Mówiąc po chłopsku użytkownik wchodzi w kartę produktu i zamiast koszyka widzi przycisk "przejdź do sklepu" klika go i automatycznie przekierowuję go do innego sklepu. Możecie mi Państwo polecić jakieś konkretne moduły lub podesłać linki pomocnicze. Dziękuję za wszelką pomoc Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Chodzi Ci o coś takiego jak na stronie http://umirs.pl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawwek Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 Tak, dokładnie o taki moduł do Presta poszukuję - z konfiguracją sobie poradzę ale właśnie nie mogę znaleźć takiego modułu (pewnie źle szukam). Mógłbyś mnie jakoś nakierować And? Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 (edited) To nie jest żaden moduł - na potrzeby firmy w której pracuję zrobiłem takiego moda w plikach tpl. Podaj link do produktu u Ciebie na stronie i w sklepie docelowym - zerknę na to:) Edited December 17, 2016 by And63 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 A ja kiedyś robiłem podobny moduł, co prawda wymaga kilku drobnych poprawek ale działa na zasadzie dodatkowej zakładki w każdym produkcie gdzie można zdefiniować jak ma się wyświetlać przycisk, gdzie oraz miejsce na podanie linku docelowego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawwek Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Problem rozwiązany autorskim softem, dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel792 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Witam Czy mogę prosić o instrukcje jak to zrobić ? Na priv albo tutaj. Chce podobny system u siebie zastosować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts