Jump to content
  • 0

Zniknęło Menu główne ze strony głównej po aktualizacji do 16.1.10

greg.sz

Question

post-1142586-0-89475700-1481970851_thumb.png

Witam,

Znieknęło mi kilka modułów po akualizacji do 1.6.1.10. Musiałem podnieść wersje bo na 1.6.1.2 nie moza bylo nic robic na produktach(ale to wszyscy wiedzą), szukałem różnic w plikach header.tpl, index.tpl, pozycje, zakotwiczenia wszystko wygląda ok.Proszę o pomoc gdzie jest błąd dołączam screen z zaznaczonym fragmentem kodu który brakuje na stornie głównej,

z góry dziękuję za pomoc.

strona:   https://smart4living.pl

Edited by greg.sz (see edit history)

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Resetowałem, co prawda nie main menu ale customer content block który był w top barze ktory też zniknął . Generalnie zniknęły mi 3 moduły customer content block main menu i blog. Jak zresetował to tylko zniknęły mi z niego dane ale nie pojawił sie z powrotem na stronie:(

Dodałem screena do pierwszego wpisu

Edited by greg.sz (see edit history)

• 0

Własnie problem polega na tym ze one są przypięte do zaczepów tak jak było, wygląda na to jak by te zaczepy zniknęły ze strony głównej, customer content blok prezentujący numer telefonu i email który jest podpięty do TOp Bar jest podpięty natomiast nie ma tego zaczepu na stonie głownej jak odpalam stronę z F12 to po poprstu nie ma tych divów z top bar z main menu i nie wiem w którym pliku szukać przyczyny. header.tpl sprawdziłem index.tpl i wygląda jakby wszystko było ok tak jak przed aktualizacją.