Jump to content

1.7 için özel bir bölüm açılsa

bynovita

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Bence de cok iyi bir fikir, yeni olusturdugum siteyi 1.7 ile olusturuyorum sonrasinda birde guncelleme ile ugrasmayayim diye. Kac gundur dildeki eksiklikleri duzeltmeye calisiyorum bi sonuca ulasamadim. Insallah yakin zamanda boyle bir bolum acilirsa tecrubelemizi orda paylasiriz. Yonetici arkadaslardan ricamizdir bu forum cok guzel ama cok karisik konular birbirine girmis vaziyette. Dolayisi ile bir konuyu defalarca soruyoruz cunku kategori olmadigi icin birsuru konu icerisinde aradigini bulmak zorlasiyor. 

kimse ilgilenmediği bir şey yazdım herhalde

Merhabalar,

Öncelikle fikriniz için teşekkür ederiz, ana versiyon bazlı ayrı olması biraz daha netlik sağlayabilirdi ama mevcut kategori yapısına pek uygun bir durum değil bu öte yandan önceki versiyonlarda da böyle bir kategori çalışması olmadığı için eski konular için bir karışıklık - eksiklik söz konusu olacaktır.  Bunun yerine konuyu açarken,  yaşadığınız sorunun bir versiona özgü olduğunu düşünüyorsanız ya da direkt o versiyon için belirtmek istiyorsanız örneğin: 1.7 versiyonları için  1.7.x [Konu Başlığı] şeklinde açabilirsiniz.

Başarılar.

• Like 1

Şahin bey, ilgili cevabiniz icin tesekkur ederim. Fakat su sekilde bir calismada yapilabilir. Onceki versiyonlarin tamami icin 1.4.x-1.5.x-1.6.x surumleri olarak bir baslikta toplanabilir. 1.7 de kendine ozgu bir baslikta toplanirsa karisiklik olacagini sanmiyorum. Ama yinede siz daha iyi bilirsiniz.

• Like 1