bynovita Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 bence 1.7 için özel bir bölüm açılmalı kurulumu modulleri sorunları adlı çok daha faydalı olacaktır yeni başlayanlar için Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 kimse ilgilenmediği bir şey yazdım herhalde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Şuanda kimse 1.7'nin yapısını tam anlamı ile çözebilmiş değil ben 1.7 kullanıyorum. Fakat, 1.7 nin tamamen stabil olması ve kullanıcı sayısının artması 3-4 ayı bulur diye tahmin etmekteyim. Yinede 1.7 için ayrı bir bölüm açılsa daha iyi olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Bence de cok iyi bir fikir, yeni olusturdugum siteyi 1.7 ile olusturuyorum sonrasinda birde guncelleme ile ugrasmayayim diye. Kac gundur dildeki eksiklikleri duzeltmeye calisiyorum bi sonuca ulasamadim. Insallah yakin zamanda boyle bir bolum acilirsa tecrubelemizi orda paylasiriz. Yonetici arkadaslardan ricamizdir bu forum cok guzel ama cok karisik konular birbirine girmis vaziyette. Dolayisi ile bir konuyu defalarca soruyoruz cunku kategori olmadigi icin birsuru konu icerisinde aradigini bulmak zorlasiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 kimse ilgilenmediği bir şey yazdım herhalde Merhabalar, Öncelikle fikriniz için teşekkür ederiz, ana versiyon bazlı ayrı olması biraz daha netlik sağlayabilirdi ama mevcut kategori yapısına pek uygun bir durum değil bu öte yandan önceki versiyonlarda da böyle bir kategori çalışması olmadığı için eski konular için bir karışıklık - eksiklik söz konusu olacaktır. Bunun yerine konuyu açarken, yaşadığınız sorunun bir versiona özgü olduğunu düşünüyorsanız ya da direkt o versiyon için belirtmek istiyorsanız örneğin: 1.7 versiyonları için 1.7.x [Konu Başlığı] şeklinde açabilirsiniz. Başarılar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Şahin bey, ilgili cevabiniz icin tesekkur ederim. Fakat su sekilde bir calismada yapilabilir. Onceki versiyonlarin tamami icin 1.4.x-1.5.x-1.6.x surumleri olarak bir baslikta toplanabilir. 1.7 de kendine ozgu bir baslikta toplanirsa karisiklik olacagini sanmiyorum. Ama yinede siz daha iyi bilirsiniz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 bencede böyle olursa derli toplu olur boşuna soru sorulmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts