eci_kluczbork Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Witam. Mam problem z responsywnością strony. Nie wyświetla się tekst postów. Byłbym wdzięczny za pomoc, bo nie wiem, gdzie szukać przyczyny. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 a cos konretniej? moze linka? posty to raczej sa w Wordpress, w presta cieko powiedziec "co autor mial na mysli" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eci_kluczbork Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 Może faktycznie z tymi postami to przesadziłem. Miałem na mysli, że nie wyświetla się generalnie cała treść, zostają tylko puste "Divy". Link poniżej http://eci.com.pl/pl_new/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eci_kluczbork Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Podbijam temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 dalej ciezko sie zorientowac co to za "posty"... w kazdym razie po analizie strony, jezeli chodzi o to, ze nie wysweitlaja sie grafiki kateogorii to tutaj miesza ci zarowno blok facebook jak i blok newslettera. tutaj wyglada na to, ze powielaja sie elemnty CSS i te ze stylu newslettera wywalaja grafiki. przenalizuj style. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eci_kluczbork Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Żeby zobaczyć problem, trzeba zmniejszyć okno w przeglądarce, strona zmieni się na mobilną i problem będzie widoczny. Chodzi mi o to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 no dobrze, tylko jezeli chcesz szybkiej odpowiedzi to staraj sie precyzyjnie wyrazac w problemie. 'posty', 'nieposty' i nigdzie zadnej odpoweidzi na moje pytanie o co dokladnie chodzi. pracuje w presta od czasu, gdzie slowo 'responsywnosc' jeszcze nie bylaw ogole wpisana w slownik internetowy, wiec wiem jak to zbadac. tudziez w moim poprzednim poscie masz opisane co i jak w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzychkam55 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Jeśli można dołączę do tego wątku swoje pytanie:po aktualizacji PS do wersji 1.6.1.10 strona sklepu straciła całkowicie responsywność - wygląda tak jakby na komórki brakowało całkowicie ostylowania - wygląda to jak na zrzucie: adres strony - http://jolinka.plcoś zrobiłem źle przy aktualizacji ???może ktoś mi pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 a z jakiej wersji upratowales? pamietaj tez, ze przy upgrate 1-click szablom zemienia sie na defaultowy. czy ten przestawiles na swoj? wczesniej miales szablon default czy "zewnetrzny' ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzychkam55 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Update robiłem z 1.6.1.4 na 1.6.1.10 oczywiście 1-clickiem nie pomyślałem ze rozwiązanie mego problemu jest takie proste wystarczyło wyłączyć "Inteligentna pamięć podręczna dla CSS" w zakładce WYDAJNOŚĆ/ Funkcjonalność CCC/pomogło ale może są jakieś inne metody bo z tego co czytałem używanie CCC wpływa na szybkość wczytywania strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 a n tak, tylko jak robisz cokolwiek z szablonem (upgrate to w pewnym sopniu edycja rowniez szablonu, posrednio ale zawsze) to CCC wylaczasz. tego uzywa sie wylacznie jak juz masz sklep "zamkniety" do dalszych prac. to samo z cache i kompilacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzychkam55 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 No to teraz już będę pamiętał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
eci_kluczbork
Witam.
Mam problem z responsywnością strony. Nie wyświetla się tekst postów. Byłbym wdzięczny za pomoc, bo nie wiem, gdzie szukać przyczyny.
Z góry dziękuję
11 answers to this question
Recommended Posts