kuras234 Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Zlecę aktualizacje prestashop 1.4.4.1 do 1.6, choć 1.7 też jest jakąś opcją (ale to już wszystko do dogadania) Zlecenie obejmuje przeniesienie danych, instalacja, optymalizacje i wdrożenie sklepu na nowym hostingu. Chcielibyśmy też podrasować trochę wygląd, więc albo wykonanie layoutu od początku albo modyfikacja gotowego (darmowego/kupionego) Zachowaniu funkcjonalności: -logowanie przez fb -integracja payU -integracja z paczkomatami -program lojalnościowy -prezent urodzinowy -realizacja przedpłat z darmową wysyłką lub możliwość wybrania innej opcji wysyłki dla niektórych przedpłat (tu jest trochę do opowiadania i wyjaśnienia jak ma to funkcjonować, więc szczegóły później) -ship to pay -opcje płatności (gotówka przy odbiorze na miejscu, pobranie, przelew, payU) -opcje wysyłki (odbiór osobisty, kurier, paczkoamt, poczta polska i paczka w ruchu) Dodatkowa funkcjonalność: -integracja z pocztą polską -integracja z firmą kurierską (na etapie zmiany z gls na dhl albo dpd - z tego co wiem to dhl i dpd mają swoje gotowe wtyczki) -integracja z paczką w ruchu - z tego co wiem mają swoje rozwiązanie które wystarczy zainstalować -masowe dodawanie komentarzy do zamówień (po numerach zamówień) -ustawienie cen promocyjnych dla wielu produktów jednocześnie (tak żeby można było wybrać z listy produkty, a nie kategorię) -umożliwienie gościom składania zamówień, ale tylko przy płatności z góry (przelew, payU) -nie wyświetlaj pustych kategorii Mamy też zrealizowaną integracje z wf-mag, ale to już leży po stronie developera który nam dostarczył to rozwiązanie Na koniec chciałbym dostać w 100% sprawny i funkcjonalny sklep Starałem się opisać sprawę jak najdokładniej, ale na pewno będzie kilka rzeczy jeszcze do ustalenia. Czas realizacji: do ustalenia Budżet: do ustalenia (5 zł to na pewno nie będzie ) Oferty proszę przesyłać pod adres [email protected] aktualny sklep: sklepwaneko.pl Edited December 13, 2016 by kuras234 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts