konrad_151 Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 (edited) Witam, chciałbym w zewnętrznym programie generować faktury dla klientów. Słyszałem o takich programach jak Subiekt GT, R2faktury, ifirma, wfirma. Powiedzmy że mam program R2faktury, klient złożył zamówienie oraz opłacił swój zakup i zażyczył sobie fakturę, muszę zawsze wpisywać wszystkie produkty na fakturze czy jest jakiś sposób, w którymś z programów aby zsynchronizować zamówienie i automatycznie tworzyło wpisywało produkty i tworzyło gotową fakturę? Jaki program do faktur polecacie? Okej trochę poczytałem, i widze że np ifirma jest połączona z prestashop, czy w ifirmie jest mozliwość edycji faktury którą wygeneruje dla zamówienia? Edited December 9, 2016 by konrad_151 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwarantanna Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Ja się podczepię: sklep internetowy na presta + sklep stacjonarny. Czyli klient kupuje online ale jednocześnie stan się musi zmniejszać w programie magazynowym w sklepie stacjonarnym. Jaki program najlepiej działający ? Dużego wyboru nie ma - tyle wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasni Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Jeden z moich klientów używa FirmesLink z Subiektem GT. Zamówienie zrobione w sklepie rezerwuje towar w sklepie stacjonarnym. Pracownik kompletuje zamówienie (wszystkie pozycje ma już wpisane i dane klienta też). Jak zaznaczy, że zrealizowane, to w Prestashop też się automatycznie zmienia status zamówienia. Generalnie Sklepem internetowym nikt z pracowników się nie zajmuje, Wszystko obsługują z poziomu programu do wystawiania faktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts