elif44 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) merhabalar, Ürünlerin sayfasında ürünle ilgili kısa açıklama ve açıklama alanlarında hazır bir tabloyu kopyalayıp içindeki bilgileri değiştirmek istiyorum. Ancak kopyaladığım yerdeki güzel tablo görünümü ortadan kalkıyor sadece text olarak veriler geliyor. Örnek vermek gerekirse kopyaladığım yerdeki resim : Ancak ben de çıkan hali : Uzun açıklama alanının da aşağıdaki resimdeki gibi olmasını istiyorum : Aynı şekilde olmasını nasıl sağlarım ? Edited December 8, 2016 by elif44 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Aklima gelen yöntem. Kopyaladiğiniz alan gibi olmasini istiyorsan html kaynak kodu ile birlikte kopyalamaniz ve kendi urununuzun aciklama kisminida kaynak kodu olarak eklemeniz dogrultusunda istediginiz tablo bicimi olusacagini dusunmekteyim. Denemedim. Siz deneyip sonucu yazarsaniz baskalarinada yardimi dokunabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elif44 Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Aşağıdaki şekilde kopyaladım olmadı. Başka bir yolu var mı acaba ? <div class="column medium-6 product-features" style=" "> <table class="datalist datalist--divided-fullwidth"> <tbody> <tr> <td>Size</td> <td> 32inch </td> </tr> <tr> <td>Haze Level [%]</td> <td> 2 </td> </tr> <tr> <td>Power Consumption [W]</td> <td> 45 </td> </tr> <tr> <td>Operating Hours</td> <td> 12/7 </td> </tr> <tr> <td>Panel Technology</td> <td> S-PVA </td> </tr> <tr> <td>Brightness [cd/m²]</td> <td> 300 </td> </tr> <tr> <td>Resolution</td> <td> 1366 x 768 </td> </tr> <tr> <td>Order Code</td> <td> 60003725 </td> </tr> </tbody> </table> </div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts