p.golab Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Witam wszystkich, Proszę o pomoc w następującym problemie, Czy istnieje możliwość aby atrybut dla danego produktu, np wybór koloru, np niebieskiego, przenosił mnie do innego produktu ? Czy jest do tego jakiś dodatkowy moduł ? Z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Nie jestem pewny czy o taki efekt Ci chodzi jak w tym module: http://addons.prestashop.com/en/20451-products-by-attributes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 p.golab Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 Dzięki za odpowiedź, Chodzi mi raczej o coś takiego jak jest na allegro : http://allegro.pl/mhm-ciepla-kurtka-na-misiu-zimowa-z-futerkiem-s-i6628904746.html?fromVariant=6628904845 Ktoś wystawia jeden model kurtki w 5 rozmiarach i każdy rozmiar jest innym produktem z innym id, widocznym osobno na stronie wyszukiwania, tzn osobno widać tą kurtkę z rozmiarze S,M.L itd na liście wyszukiwań. Ale również w każdym produkcie jest opcja zmiany rozmiaru który automatycznie przenosi do odpowiedniego produktu. Również po zakupie schodzi produkt o przypisanym mu id ze stanu magazynowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Możesz do tego wykorzystać opcje produktów powiązanych, wystarczy przerobić wygląd pod siebie gdyby standardowy nie odpowiadał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
p.golab
Witam wszystkich,
Proszę o pomoc w następującym problemie,
Czy istnieje możliwość aby atrybut dla danego produktu, np wybór koloru, np niebieskiego, przenosił mnie do innego produktu ?
Czy jest do tego jakiś dodatkowy moduł ?
Z góry dzięki za odpowiedź
3 answers to this question
Recommended Posts