Rissinko Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Ahojte chcem sa opýtať čo sa stane s faktúrami ktoré sú v orders -> invoices (viď. obrázok) po novom roku napríklad teraz pri prestupe z 2016 na 2017 rok. Ostanú tam ? a budu sa mi knim pripočítavať nové faktúry ? Ak ostávajú je nejaká možnosť ako ich stadial odstrániť ? (najskôr sa odstránia keď sa vymažu vygenerované staré faktúry) Poprípade ako to riešite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Faktury by tam měly zůstat. Stejně jako málokdo s novým rokem maže objednávky, tak také nemaže faktury. Jiná věc je číslování faktur. Na to je více přístupů, od ruční změny číslování až po použití nějakého modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rissinko Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Ďakujem. Číslovanie už poriešené mám. len ma zaujímalo toto ...lebo teraz to funguje dobre ak chcem vygenerovať všetky doručené alebo proste vybavené objednávky tak si kliknem a ide to tak isto všetky zrušené ..ale po novomroku mi to bude generovať faktúry ktoré už nepotrebujem generovať..A niesu premňa nijak podstatné keďže daňové už bude vybavené a užívatel si ju aj tak vygeneruje cez svoj účet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts