sony556 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 (edited) Witam Zainstalowana wersja presty to 1,6,1.10 Zainstalowany szablon to SP SOLO Problem-Brak tłumaczenia strony front end- czyli sklepu dla klienta. Mam problem z tłumaczeniem szablonu. Zakupiłem szablon na themeforest no i wgrałem go zaczełem konfigurować ale nie mogę go przetłumaczyć go na język Polski. Niestety posprawdzałem co mogłem I kopiowanie języka niestety nic nie daje tak samo jak mogę wpisać w pole przykładowo (MY ACCOUNT) tłumacze na MOJE KONTO jednak w szabolonie się to nie tłumaczy. Wie ktos może co i jak zrobić Edited December 5, 2016 by sony556 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Przy próbie tłumaczenia wybierasz odpowiedni szablon? Czyścisz cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony556 Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Poradziłem sobie Podmieniłem pliki w root oraz potem przekopiowałem tłumaczenie nie wiem dlaczego ale działa. 3/4 sklepu jest przetłumaczone zostały poszczególne moduły które musze ręcznie przetłumaczyć i parę w plikach TPL. Także problem rozwiązany. Dzięki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts