putas Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 (edited) Witam. Zainstalowałem i skonfigurowałem sobie sklep na wersji 1.6.1.9 I teraz mam dziwny problem. Nie mogę wejść do Moduły i usługi - po kliknięciu dość długo myśli i po chwili otwiera sie pusta strona, beż żadnego komunikatu, po prostu cała biała. Inne zakładki działają dobrze. Spotkał się ktoś z takim problemem? Wykonałem sugestię i nic :-( Uruchomienie "raportowania błędów" Edited December 5, 2016 by putas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 ale jak uruchamiales "raportowanie bledow" ? przez plik defines.inc.php? raportowanie bledow to nie konsola bledow, wlacz przez wspomniany plik konsole, ta nepwno ci wyrzuci, ktory modul "smieci". w ogole ostatnim czasem instalowales jakies moduly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 putas Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Tak, zmodyfikowałem defines.inc.php. Ostatnio instalowałem chyba moduł płatności dotpay. Nie jestem pewien, ale chyba po tym jeszcze działało. Jak odinstalować ten moduł przy braku wejścia do moduły i usługi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 (edited) przez ftp, moduł ma swoje pliki w folderze /modules/dotpay/, wystarczy ze zmienisz nazwę folderu modułu np. na dotpay_XXXX, lub usuń folder dotpay a tak poza tym usuń plik z class_index.php z folderu /cache Edited December 5, 2016 by atomek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 putas Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 i kicha. dotpay zmieniłem przez ftp - nie pomogło class_index.php - skasowałem i nadal nie działa w ustawieniach włączyłem też Wyłącz moduły nie od PrestaShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 korzystasz z jakiś modułów które wymagają ionCube? masz to włączone w konfiguracji php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 putas Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 No aż tak to ja się nie znam, trudne pytanie zadałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 putas Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Dziwna sprawa. Pomogło dopiero "wyczyść pamięć podręczną" w Parametry zaawansowane/wydajność Teraz da się wejść ale po jakimś czasie jak pochodzę po innych linkach znowu jest błąd i znowu trzeba wyczyścić pamięć podręczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
putas
Witam.
Zainstalowałem i skonfigurowałem sobie sklep na wersji 1.6.1.9
I teraz mam dziwny problem.
Nie mogę wejść do Moduły i usługi - po kliknięciu dość długo myśli i po chwili otwiera sie pusta strona, beż żadnego komunikatu, po prostu cała biała.
Inne zakładki działają dobrze.
Spotkał się ktoś z takim problemem?
Wykonałem sugestię i nic :-(
Uruchomienie "raportowania błędów"
Edited by putas (see edit history)Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts