tyszek Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 (edited) Witam, Potrzebuję zrobić drobną modyfikację, a mianowicie chodzi o wysłanie do klienta e-maila w momencie zmiany/przypisania do grupy. W tej chwili oprócz standardowych grup jest utworzona grupa o ID=4. Klienci pewni zostają przydzieleni do grupy ID=4 i przydałoby się ich powiadomić o tym fakcie Zwykła funkcja mail::send, tylko za cholerę nie wiem gdzie ją umieścić. Ktoś ma z Was taką wiedzę i wie jak to ogarnąć ?? Obstawiam że zmiana ma być w pliku: AdminCustomersController.php ale to tylko tyle PozdrawiamPiotrek. Edited December 4, 2016 by tyszek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Mam na to moduł: https://codecanyon.net/item/prestashop-group-change-alert/14263251?ref=GreenMouseStudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tyszek
Witam,
Potrzebuję zrobić drobną modyfikację, a mianowicie chodzi o wysłanie do klienta e-maila w momencie zmiany/przypisania do grupy.
W tej chwili oprócz standardowych grup jest utworzona grupa o ID=4. Klienci pewni zostają przydzieleni do grupy ID=4
i przydałoby się ich powiadomić o tym fakcie
Zwykła funkcja mail::send, tylko za cholerę nie wiem gdzie ją umieścić.
Ktoś ma z Was taką wiedzę i wie jak to ogarnąć ??
Obstawiam że zmiana ma być w pliku: AdminCustomersController.php ale to tylko tyle
Edited by tyszek (see edit history)Pozdrawiam
Piotrek.
1 answer to this question
Recommended Posts