Jump to content
  • 0

Problem z zapisaniem produktu lub zmian w produkcie

webszaja

Question

Witam wszystkich,

Posiadam problem, od kilku miesięcy mam sklep internetowy na prestashop 1.6 dodałem do niego ok 100 produktów, zwykłych i kombinacyjnych, wszystko chodziło sprawnie do pewnego momentu.

Od jakiegoś czasu nie mogę dodać żadnego nowego produktu, ani zmodyfikować zmian już w jakimś dodanych gdyż po kliknięciu przycisku zapisz, stworzona lub zmieniona wartość np. tytuł znika (pola się wyczyszczają).

Dodam, że czyściłem CACHE, aczkolwiek nie pomogło to za wiele ponieważ wtedy mogę dodać jeden produkt i zapisać, ale już kolejnych właściwości w nim nie dodam i nie zmienię bo dzieje się tak samo.

Co może być tego przyczyną?

Szablon podstawowy, nie modyfikowany, sprawdzałem pojemność na serwerze, nie mam żadnego przekroczonego limitu, mam jeszcze ok 1 GB wolnej przestrzeni.

Z góry dzięki za pomoc.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Przeglądarka Chrome? Jeśli tak to było już kilka razy na forum poruszane, zaktualizuj sklep do najnowszej wersji.

Tak, mam aktualną wersję presty 1.6.1.6 - jak zaktualizować do wyższej? Po wejściu w moduły - i dokonaniu aktualizacji wszystkich front strony https://goo.gl/dGd5Bz jak i po wejściu na zaplecze strony w sekcje moduły wyświetla się taka informacja

[PrestaShop] Fatal error in module file :/domains/sportimo.pl/public_html/modules/statsdata/statsdata.php:
syntax error, unexpected '['

co jest nie tak?