GG.Pepe Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 ZdravimJa viem ,ze som slovak ale na SK fore mi nevedia alebo nechcu poradit preto sa obracam na mojich ceskych bratovmam velky problem s prekladanim jednotlivych casti prestashopuako search ,contact ,sidemapdalej mam velky problem pri cene s DHP pretoze mi tam hodi bud bez tohoto textu alebo po anlickyneviete mi poradit ako si nastavit tento preklad?PS: Nastavenia > Preklady > klik na vlajku etc som skusal ofc a nefunguje preto sa sem obraciamdakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 A proč to překládáš? Vždyť slovenštině na PS existuje. A to co se ti vypisuje v ENG, lze dopřeložit v administraci, pokud ti něco nefunguje, bylo by dobré taky zmínit verzi PS, co si tam upravoval apod... nejsme tu žádná sebranka telepatů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG.Pepe Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 vyriesene..nasiel som si inu verziu prekladu a ten frci v poho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts