Ozyel Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Merhaba , Natrodan hosting paketi aldım . Prestashop 1.7 yi yüklemek için gerekli adımları hallettim ancak her denememde natro server hata verdi. Teknik ekibe yazıyorum birşeyler yapıyorlar ama malesef halen sorun devam ediyor . 4 gündü sadece bu işle uğraşıyorum ve sıkıldım gerçekten . Prestashop u sorunsuz kurabileceğim bir şirket önerisi rica ediyorum . Türk olursa sevinirim . Olmazsa yabancı firma da olur . Tesekkurler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Selamlar, şuan natro ve diğer hosting firmalarında, 1.7 nin kurlum için gerekli olan eklentiler tam olarak yüklenmemiş değil. size önerim 1.6.10 'u kurmanız an itibariyle 1.7 yeni yayınlandı birçok tema ve modul uyumsuz . tema ve modul bulmakta sıkıntı yaşarsınız. 1.6 kurmaya çalışın şu aşamada sorun yaşamssınız. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteg Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 godady kullanıyorum benim de benzer sorunlarım var. Türk bir firma yok mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 https://www.prestashop.com/en/ecommerce-hosting Prestashop hosting partnerlerinin hepsi % 100 prestashop uyumludur . safa sen ne önerrsin dersen tükiyede ben hostturka yı kullanıyorum. reklam olsun diye demiyorum ortaklığım filan yok kendi data centerları var ve makineleri son sistem. cpanel ve linux olan bir hosting sağlayıcı olarak kendiniz araştırabilirsiniz. türkiyede hosting firmaları bir veya iki tane sunucu kiralayıp kendilerini türkiyenin en büyüğü olarak tanitan şirketlerle ile dolu. ayırt etmek zor. üstelik bu şirketler yüzlerce çalışanımız , kendi data centerlarımız var diyede gözünüzü boyabilirler. not: forumdaki hosting konulu konular genelikle sahte hesaplar yada ilgili şirketin sahipleri yada çalışanları tarafından reklam yapmaya çalışanlar ile doluyor. kendi tercihinizi kendiniz yapın 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Beyazhosting kullaniyorum 1.7.0.1 sorunsuz sekilde kurdum sunucu hozlarida gayet hizli ama her guzel bir kusuru var bunlarinki de teknik destek taleplerine cevaplar gec geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Hosting firması olarak aysanweb.com 'u önerebilirim. İlk yıl size ücretsiz bir yer ayarlayabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 turhost kullanıyorum 1.7 sorunsuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts