fromel Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Zkoušel jsem script pro sledování zísilek a pěkně funguje a pak jsem zkoušel script na úpravu objednávky v administraci a taky mi fungoval. Jenže oba pouze samostatně. Buď můžu zadat sledování zásilky,nebo využít úpravy objednávky. Jelikož programovat neumím,tak si zase nechám poradit ( narážka platí zejména pro králička Jackrabbita ),má někdo script,který by ty dvě užitečné věci spojil,aby to fungovalo obojí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Vždyť sledování zásilky funguje přímo v jádru Presty, to děláš přes něco externího? proč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fromel Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Vždyť sledování zásilky funguje přímo v jádru Presty, to děláš přes něco externího? proč? Jo to jo,ale právě když tam chci dát tu úpravu objednávky,tak se nahrazuje Admin orders a ono pak to sledovani samozřejmě zmizne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Sledování se zobrazuje až když je objednávka ve stavu Odeslaná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts