riegger Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) Vím, že je to tu řešeno mnohokrát a nerad bych zbytečně zakládal nový topic, avšak si už opravdu nevím rady a jsem přesvědčen, že jsem všechny dosud známé možnosti vyčerpal. Prestashop 1.6.1.6, CS verze 1. Nastavení e-mailů v Nástroje / E-maily vyzkoušeno na všechny možné způsoby (použití PHP funkce mail(), stejně jako vlastní parametry s SMTP, navíc i s různými kombinacemi html, text, obě), ale vždy se stejným výsledkem: "Chyba: zkontrolujte svoji konfiguraci." 2. E-mail nastaven shodně s Konfigurace / Kontakty na prodejny. 3. Doplňkový modul Mailalerts rovněž nainstalován, nastaven a aktivní. 4. Doplnil jsem i chybějící soubor lang.php do CS složek na FTP, a to v: - /mails/cs..., - /modules/mailalerts/mails/cs/..., - i v /themes/default-bootstrap/mails/cs/.. včetně několika dalších souborů, které v EN adresářích jsou (konkrétně 2) navíc. 5. Rovněž vyzkoušena metoda - Lokalizace / Překlady. Přesto však mail neodejde, a to ani v testu (Nástroje / E-maily = "Chyba: zkontrolujte svoji konfiguraci."), z přehledu objednávek "Došlo k chybě při zasílání E-mailu zákazníkovi." (přímo přes Zprávy nebo při změně stavu objednávky), ani ve frontendu při žádosti o zapomenuté heslo, kde vyskočí: "Došlo k chybě při odesílání e-mailu." Za radu nebo alespoň nasměrování, kde ještě hledat budu velmi vděčný. UPDATE / SOLVED / VYŘEŠENO: Vyřešeno nakonec vytvořením nového mailboxu, a nastavením přes SMTP. Edited November 30, 2016 by riegger (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts