luckybastard Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 V objednávce se špatně zobrazuje počet kusů koupeného zboží. Zákazník objedná jeden kus v objednávce se zobrazí např. 100 kusů, ale celková suma objednávky je správně.verze eshopu 1.3.0.6nesetkal jste se stím někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Verzia eshopu 1.3.0.6 je Beta verzia s chybami. Doporučujem upgrade na verziu 1.3 Final version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Verzia eshopu 1.3.0.6 je Beta verzia s chybami. Doporučujem upgrade na verziu 1.3 Final version. Mám 1.3 Final verzi a problém mám stejný.Máš nějaké nápady, jak to vyřešit. Nepiš, že si mám počkat na 1.4 :cheese: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tak to neviem, mne to nikdy nerobilo a ani nerobi. Skus default theme a default jazyk (EN). Nemam ani tušenie kde by mohol byť problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tak to neviem, mne to nikdy nerobilo a ani nerobi. Skus default theme a default jazyk (EN). Nemam ani tušenie kde by mohol byť problém. Bohužel, en/cs nefunguje. Mám ten produkt ke stažení a je možné, ža problém bude někde ve skladu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 K verzi 1.3.0.6 se nebudu vyjadrovat, je to BETA verze, tak jak nekdo muze byt schopen jet na BETE v ostrem provozu.K nesmyslym kusum ve fakturach: Problem bude 100% ve skladu, pokud by nebyl delalo by to problem o vsech druhu zbozi (pokud jsi zkousel) a ne pouze u toho jednoho daneho artiklu. Hledat ve skladu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 K verzi 1.3.0.6 se nebudu vyjadrovat, je to BETA verze, tak jak nekdo muze byt schopen jet na BETE v ostrem provozu. To jako odpovídáš komu ?Já jsem psal, že mám 1.3 final verzi což znamená 1.3.1.1 a problém není jenom u jednoho druhu zboží, ale v celém shopu.Při všech krocích objednávání je 1 Ks za 150,- Kč a až u detailu objednávky a na faktuře se objeví počet kusů na skladě (100) = počet objednaných kusů (100) , celková cena = 15000,- KčOdpovědi prosím věcně a ne doměnky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 ten samý problém se řeší v tomto vlákně http://www.prestashop.com/forums/viewthread/61534/hlavn_diskuze/chybn_poet_zbo_v_objednvceghostrider radí restartovat DB, ale jak se restartuje DB bohužel nevímkaždopádně na mé verzi 1.3.1.1. problém stále trvá. Zajímavé je že v emailu adminovi počty sedí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Restart DB nepomohl.Jj, tak opravdu byl problém v modulu Cash on delivery.Poděkování patří " BeavisCZ " za opravený modul a všem za věcné rady.Nabízený modul zde je bez chyb. (úplně dole na stránce)http://www.prestashop.com/forums/viewthread/59879/P0/hlavn_diskuze/dobrkaOdkaz ke stažení modulu:http://www.prestashop.com/?ACT=29&fid=89&aid=25740_BaNVoJreq5TfB5q69cGX&board_id=1Díky všem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Pro pana DanTen: To jsem neodpovidal Tobe, ale autorovi topicu a priste nez zacnes kricet si precti poradne o cem se tady mluvilo a kdo psal jakou ma kdo verzi, jasny? Pak muzes hulakat kdo na koho odpovidal a kdo ma jake domenky ci rady! Hlavne, ze ty tu radis jak na bezicim pasu ... Uz chapu proc JackRabbit nekdy reaguje na topici jak reaguje a nebo na to kasle, takovejhle vykryplenej styl odpovedi je fakt dobrej, delas jako by jsi nas tady za to platil ty domenko.luckybastard: Mas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Pro pana DanTen: To jsem neodpovidal Tobe, ale autorovi topicu a priste nez zacnes kricet si precti poradne o cem se tady mluvilo a kdo psal jakou ma kdo verzi, jasny?Tak používej quote, když reaguješ na otázku z 2. června 26 července.Hlavne, ze ty tu radis jak na bezicim pasu ... Uz chapu proc JackRabbit nekdy reaguje na topici jak reaguje a nebo na to kasle, takovejhle vykryplenej styl odpovedi je fakt dobrej, delas jako by jsi nas tady za to platil ty domenko.Dokončuji DB program pro uchování a generování CSV (export -Word, Excel, XML, TXT, SQL.TXT).Platbu za pomoc při vyřešení problému jsem již nabízel v jiném topicu a nikdo se neozval, asi jsi spal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Na kazdym foru se fci quote neboli citaci vyhybaji, zbytecna zatez na server a kdo ma potom cist ty trachtaty citaci. Spis vic koukej kolem nez blbe kecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 S tímto problém nemám,i proto jsem zůstal u své verze. A proboha nepoužívejte slovo "restartovat DB" to je dobré leda tak při "modré smrti" ve Woknech98 ale nikoliv s DB. Databáze se nerestartuje soudruzi... :blank: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts