GG.Pepe Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 AhojteMam viac problemov takze:mate nejaky free modul na upravovanie sablony v samotnom shope? nieco na sposob prestabox (ale funkcne spojazdnene)potreboval by som dalej vediet ako sa da nastavit text ,ktory sa bude zobrazovat na kazdej z otvorenych stranokmate nejake zaujimave moduly do eshopu? hodte mi sem nieco s cim by ste mi pomohli rozsirit a skraslit moj eshopdakujem zatial(prepacte mi takyto prvy post ale fakt potrebujem niektore infosky a neviem sa k nim dopatrat uz hodne dlho) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG.Pepe Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Tuto je ukazka mojho new eshopuv attachu mate image a tu su moje problemy v dalsich obrazkoch neviem ako sa meni -Tx na bez DPH a naopak neviem kde sa to menidalej pri vyrobku aby mi automaticky ukazovalo cenu aj s DPH aj bez DPHa moj posledny dotaz je ,ze ako mozem zmenit nazvy jednotlivych okien etc pretoze kazdy preklad ,ktory som ja spravilmi nic neurobil naopak prelozil to naspat do EN a musel som znova nahrat SK viete niekto ako na to? pomozte mi prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Nazdar, podla obrazku vidim ze pouzivas Top Horizontal Menu, to obsahuje (malo by) aj samotny vyhladavac, tak ze ak ho v nastaveniach potvrdis "Search Bar" tak nemusis uz premenovavat panel rychleho vyhladavania a kludne ho mozes odinstalovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts