Roman Hána Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ahoj, se vším začínám, již mám udělaný shop a mám ho na serveru v podsložce. Pro shop však nechci používat doménu mého serveru, ale doménu jinou.Myslel jsem si, že svojí druhou doménu pak nastavím třeba pomocí CNAME na danou podsložku na doménu na mém serveru, bohužel to na podsložku neumím (nemůžu) nastavit. Moje představa je taková, že budu mít po svou serverovou doménou různé podsložky, kde budou různé stránky. Jeden hosting tak využiji třeba pro víc stránek, nebo budu mít další testovací.A konkrétní domény pak nastavím tak, aby se moje serverová doména vůbec nezobrazovala. Tip, jak mou druhou doménu nastavit? Kdesi jsem našel nějaké info o tom, že musím přidat nějaký virtuální něco na svůj server, aby to pak bralo tu podsložku, víc k tomu nevím..Budu rád za radu, díky.Roman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Hána Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Tak to nakonec nebylo tak těžké.. domain forward to vypadá řeší.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts