tar.tarek Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Witam, mam sklep importujący towary z 3 hurtowni (jest to dla niego transparentne): chcę zmienić naliczanie kosztów wysyłki, tj: 1) klient zamawia z hurtowni1 -> koszt 10zł 2) klient zamawia z hurtwoni2 -> koszt 10zł 3) klient zamawia z hurtwoni1 + hurtwonia2 => koszt 20zł analogicznie 4) klient zamawia z hurtowni1 + hurtowni2 + hurtowni3 => 30zł jakie są możliwości ustawienia w Prestashop, aby koszty wysyłki były zależne od wyboru hurtowni? dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ramage Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Jeśli dobrze rozumiem, to niestety, ale musisz kupić moduł lub zlecić jego wykonanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tar.tarek Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 dzięki. możesz polecić jakiś moduł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tar.tarek
Witam,
mam sklep importujący towary z 3 hurtowni (jest to dla niego transparentne):
chcę zmienić naliczanie kosztów wysyłki, tj:
1) klient zamawia z hurtowni1 -> koszt 10zł
2) klient zamawia z hurtwoni2 -> koszt 10zł
3) klient zamawia z hurtwoni1 + hurtwonia2 => koszt 20zł
analogicznie
4) klient zamawia z hurtowni1 + hurtowni2 + hurtowni3 => 30zł
jakie są możliwości ustawienia w Prestashop, aby koszty wysyłki były zależne od wyboru hurtowni?
dzięki!
2 answers to this question
Recommended Posts