Ramage Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Witam Już sam nie wiem co robić, mam SSL wykupiony na głównej domenie. Po wpisaniu w media serwery swoje subdomeny nie wyświetlały mi obrazy produktów. Zrobiłem tak jak tutaj w poradniku: A w skrócie to wyłączamy SSL w preście w preferencjach. Potem wpisujemy tymczasowe/wymyślone przez nas subdomeny i klikamy zapisz. Przechodzimy do phpmyadmin i zmieniamy zmyślone subdomeny na prawidłowe. Działa na każdej stronie,podstronie prócz koszyka, tam nie wczytuje zdjęć produktów. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 A czy ten media serwer to fizycznie zupełnie inny serwer z np. 10x szybszym łączem? Czy to ten sam serwer co stoi na nim presta, a ta konfiguracja to tylko po to aby cokolwiek udziwacznić, a naprawdę niczemu to nie służy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ramage Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 Ten sam co stoi presta, media serwery podpięty, prędkość bez włączone SSL jest wyczuwalna i to znacznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ramage
Witam
Już sam nie wiem co robić, mam SSL wykupiony na głównej domenie. Po wpisaniu w media serwery swoje subdomeny nie wyświetlały mi obrazy produktów.
Zrobiłem tak jak tutaj w poradniku:
A w skrócie to wyłączamy SSL w preście w preferencjach.
Potem wpisujemy tymczasowe/wymyślone przez nas subdomeny i klikamy zapisz.
Przechodzimy do phpmyadmin i zmieniamy zmyślone subdomeny na prawidłowe.
Działa na każdej stronie,podstronie prócz koszyka, tam nie wczytuje zdjęć produktów. Co robić?
2 answers to this question
Recommended Posts