maxiors132 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Witam Serdecznie Wielka prośba o wsparcie w usunięciu problemu rozjechanego tematu. Pliki .htaccess zostały poprawnie zmienione według poprzednich instrukcji z tej strony. Co dziwne wcześniej na 1.6.1.7 wszystko działało dzięki modyfikacji tych 2 plików, a teraz po świeżej instalacji w okienku developera mam błąd: Failed http://www.dogsjoy.plthemesclassicassetscachetheme-d425c8.css/ to load resource: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED Co się zgadza bo takiego pliku nie ma, jakby system zapomniał rozdzielić słowa "/". Szablonik 2-krotnie podmieniałem z folderu źródłowego i to samo. Zmieniłem szablom na zupełnie inny, efekt ten sam - błędy z brakiem pliku css bo w źródle nie jest rozdzielony "/" Link do strony dla chętnych, żeby pomóc: www.dogsjoy.pl Serdecznie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRafal Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Mam podobny problem. Zmiany w .htaccess nie pomagają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beemedio Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Czy udało się Wam rozwiązać problem z home i wersją 1.7x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wampirek Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Mam też rozjechany temat i poprzednia pomoc w w wersji 1.6 nie pomaga. Czy znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu. A tak z innej beczki czy warto się przesiadać na 1.7, czy aż tyle super zmian jest wprowadzonych że to konieczne co o tym myślicie? Nie chce aby się okazało, że założę sklep na 1.6 i potem nie będę mógł zmienić na wersje 1.7 jak już będzie stabilna bo nie będę mógł poprawnie eskportować danych. Ehh błądzę w nocy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharak Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 (edited) Nie warto Właśnie postawiłem nowy sklep na 1.7.3.2 i żałuję, że nie zostałem przy 1.6, które niemal pod każdym względem jest lepsza. Gdzie się nie obrócisz, tam na pewno znajdziesz jakiś błąd, a przecież już masa wersji wyszła, chyba nawet więcej niż do 1.6! Moduł RODO, który dla 1.7 jest darmowy, też ma masę błędów aktualnie, więc i tak trzeba będzie kupić gdzie indziej. Miałem się brać za robienie szablonów pod 1.7 na Material Design, ale chyba szkoda czasu się w to bawić akurat z prestą 1.7 E: O najważniejszym zapomniałem. Wrzuciłem właśnie tą 1.7.3.2 na serwer home.pl i oczywiście dalej są problemy. Style w ogóle się nie ładują :/ Edited May 17, 2018 by Sharak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts