toms77 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 witam po krotce -rok temu okolo grudnia postawilem sklep. -niestety potem zaczely sie klopoty zdrowotne (czerwiec) sklep nie dziala. wchodze na maila widze, ze prestashop wyslal mi upomnienie bym sie zalogowal. niestety w tym czasie nawet maila nie odbieralem. czy istnieje mozliwosc przywrocenia mi sklepu(troche pracy w to wlozylem, nie chcialbym robic tego wszystkiego od nowa) dziekuje za odpowiedz [email protected] (nie moge nawet napisac tiketu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Raczej nie, nie pamiętam dokładnie jak jest ale chyba 2 miesiące nielogowania się oznacza kasacje sklepu, poza tym cloud powoli umiera i niedługo nie będzie darmowy, więc sklepy które na nim stoją będą musiały migrować na płatne hostingi. Mimo wszystko nie zaszkodzi napisać emaila z zapytaniem o przywrócenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toms77 Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 dziekuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toms77 Posted November 23, 2016 Author Share Posted November 23, 2016 niestety nie odzyskam sklepu teraz szybkie pytanie techniczne postawilem na home.pl sklep szybka isntalacja 1.6 wersji - naczytalem sie ze 1.7 duzo bledow wszystko poszlo okej. baza danych podpieta http://kapciuszek.pl/komisrtv/bioptronsklep/szop/prestashop/prestashop/ ale www wyglada tak... czy to porawne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Home.pl nie nadaje sie pod prestę, jak dopiero co z nimi nawiązałeś współpracę to wymów umowę jak najszybciej, inne hostingi które zdecydowanie nie nadają się pod prestę to nazwa i az. Na forum jest kilka wątków odnośnie polecanych hostingów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toms77 Posted November 23, 2016 Author Share Posted November 23, 2016 (edited) okej. na home host juz od dawna i po prostu mam tam inne rzeczy w takim razie poszukam hostingu gdzie indziej. dziekuje za pomoc a co polecasz za tani host? tylko pod preste... Edited November 23, 2016 by toms77 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Tani hosting na prestę to np. najtańszy pakiet z linuxpl.com za ok 50 zł rocznie. Na start w zupełności wystarczy, a instalator masz bardzo fajny w panelu direct admin. Łącznie z możliwością tworzenia klonów sklepu i kopii bezpośrednio przez panel. Co szczególnie się przydaje podczas grzebania w plikach sklepu. Jak się coś posypie zawsze możesz sobie przywrócić kopię, albo postawić nowego klona do testów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Z ciekawych propozycji jest oczywiście linuxpl.com jak poprzednik wspomniał ale także sixwishlist.com czy ionic.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
toms77
witam
po krotce
-rok temu okolo grudnia postawilem sklep.
-niestety potem zaczely sie klopoty zdrowotne (czerwiec)
sklep nie dziala.
wchodze na maila widze, ze prestashop wyslal mi upomnienie bym sie zalogowal.
niestety w tym czasie nawet maila nie odbieralem.
czy istnieje mozliwosc przywrocenia mi sklepu(troche pracy w to wlozylem, nie chcialbym robic tego wszystkiego od nowa)
dziekuje za odpowiedz
[email protected]
(nie moge nawet napisac tiketu)
7 answers to this question
Recommended Posts