Fiflak Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Nie mogę sobie poradzić z wyśrodkowaniem tekstu i przesunięciem koszyka do koperty może ktoś mi podpowie jak to zrobić ? Pokazuje poniżej screeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Screeny nic konkretnego nam nie mówią najlepiej podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fiflak Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 (edited) http Edited November 22, 2016 by Fiflak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Włącz tryb responsywny w przeglądarce i zobacz na małych rozdzielczościach jak już zniszczyłeś szablon. Raczej nie ma sensu kontynuować tego "dzieła" zniszczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fiflak Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Słuchaj nie pytam czy zniszczyłem pytam czy się da przesunąć i tak wykonałem kawał pracy będąc kompletnym laikiem . A nie da się trzasnąć drzwiami obrotowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Ustawiając elementy w odpowiedniej kolejności i dodając dla koszyka klasę pull-right da się to zrobić. Natomiast popieram przedmówcę to że się napracowałeś to dopiero początek, konstruktywna krytyka zawsze powinna być mile widziana, jeśli jesteś niedoświadczony to powinieneś wziąć sobie do serca to że ktoś próbuje Cię nakierować wskazując popełnione błędy, w przyszłości będziesz miał mniej pracy przy poprawkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fiflak Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 W przyszłości nie będę tego robił ja. Na początek chciałem podstawową prostą stronę bez udziwnień. Krytykę przyjąłem i nie mam z nią problemu zadałem dwa pytania na które chciałbym uzyskać odpowiedź a nie wywody co zniszczyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Fiflak
Nie mogę sobie poradzić z wyśrodkowaniem tekstu i przesunięciem koszyka do koperty może ktoś mi podpowie jak to zrobić ?
Pokazuje poniżej screeny.
6 answers to this question
Recommended Posts