tommycol Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Dobry deň, potreboval by som rozbehať eshop a narazil som na prestashop. V ponuke budú klasické produkty s cenou za ks. Ale potreboval by som aj konfigurovateľný produkt. V podstate podobný princíp ako drevotrieska.eu... je to možné v tomto systéme, resp. ako na to...? Prosím o radu a zároveň ďakujem Tomáš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rissinko Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 V základnej preste je možné jednoducho popridávať polia do ktorých sa dá vkladať text alebo potom pridávať súbory viď. obrázok.. A pomocou variacií pre jednotlivé produkty viete pridať po drobnej úprave vzhľadu napríklad roletové menu s možnosťami alebo tie možnosti jednoducho necháte ako radio / check button. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronny36 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Ahojte, prosím Vás o radu.. V prispôsobení som pridal pole pre nahratie obrázku. No v eshope už pri vkladaní súboru mi vypíše chybu /viď. obrazok/ Treba ešte niečo nastaviť na hostingu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter369 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Pre konfigurovateľný produkt je možné nastaviť buď rôzne kombinácie produktu alebo naprogramovať samostatný konfigurátor. http://www.media.engros.sk/konfigurator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts