masax Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Witam, mam pytanko czy wiecie gdzie ustawia się, żeby wiadomości, które pisze do mnie klient z poziomu konta założonego na sklepie przychodziły do mnie na e-mail? Widzę, że co jakiś czas ktoś wysyła mi wiadomość a to do mnie nie przychodzi na pocztę. NIe wiem więc kiedy ktoś pisze do mnie wiadomość ze sklepu. Z góry dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Klienci -> Kontakty, Preferencje -> Kontakty sklepu. Tutaj są adresy e-mail do zarządzania. Pamiętaj by skonfigurować wysyłkę e-mail po SMTP by uniknąć sytuacji w której wiadomości e-mail trafiają do spamu etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masax Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Dziękuję bardzo za info, mam jeszcze tylko jedno pytanie tą wysyłkę po SMTP to mam skonfigurować w sensie gdzieś w prestashop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Tak w prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts