Inkton Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 (edited) Witam. Otóż mam taki problem, ze chciałem zmienić tekst na szarym pasku "skontaktuj się z nami" szukałem, szukałem i szukałem, ale nie znalazłem. W żadnym pliku tego nie znalazłem więc pomyślałem, że może to jest dostępne z poziomu panelu administracyjnego. Wszedłem w zakładkę Dane Url i Seo. Tam edytowałem "contact" i zmieniłem tekst i od tego czasu zniknęły mi w ogóle te elementy tam i zostal sam przycisk zaloguj i teraz moje pytanie. Jak to przywrócić żeby tam było to co wcześniej lub jak to całkowicie usunąć i przenieść przycisk zaloguj gdzieś indziej w widoczne miejsce? Edited November 21, 2016 by Inkton (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Dubel, zamykam. https://www.prestashop.com/forums/topic/570658-jak-naprawi%C4%87-b%C4%85d%C5%BA-usun%C4%85%C4%87-g%C3%B3rny-pasek-zaloguj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts