wolfen1223 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Witam, proszę o pomoc. Chcę dodać do atrybutów w filtrach wyszukiwarki zdjęcia, a dokładniej mam motywy mebli i chciałbym aby po najechaniu na nazwę motywu pokazała się zdjęcie konkretnego motywu. Jest to do zrobienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Masz na myśli żeby po najechaniu na teksturę atrybutu do wyboru pokazywało sie większe to samo zdjęcie czy zupełnie inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Podam stronę może będzie łatwiej www.happybabies.pl/3-sklep i po lewej stronie mam listę motywów i chciałbym żeby po najechaniu na nazwę pokazał się obraz np. misia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Trochę przerost formy nad treścią jednak filtr powinien służyć do filtrowania, ale jeśli chcesz to prawdopodobnie jest możliwe gdyby rodzaj filtra zamienić na kolor i wgrać tekstury które wyświetlały by się po najechaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Mam też wyszukiwarkę po kolorach i tekstura mi się nie wyświetla po najechaniu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 A dopisywałeś jakiś kod JS albo CSS3 obsługujący zdarzenia rollOver i rollOut albo hover ? Bez tego nie ma takiej opcji żeby Ci pokazywało tekstury dodatkowe. Presta sama z siebie nie ma takiej funkcjonalności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted November 23, 2016 Author Share Posted November 23, 2016 Aż tak się na tym nie znam :/ jest możliwość żebyś mi napisał jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Jedyne co mógłbym jeszcze dopisać to gotowy kod, bo bardziej naprowadzić Cie na przeróbkę jakiej chcesz dokonać się nie da. Niestety nie jest to zabawa na 10-15 minut a na przynajmniej godzinkę (napisanie kodu, przetestowanie, wdrożenie). Poszukaj sobie w necie kursów CSS3 albo podstaw JS, a konkretniej obsługi zdarzeń rollOver i rollOut. Nawet ściągając gotowca z neta można w miarę sprawnie to przerobić pod Twoje potrzeby podstawiając odpowiednie zmienne, które już są teraz generowane przy tworzeniu listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 Jak byś miał chwilę wolną to zerknij na to bo ja nie ogarniam chyba że dogadamy się jakoś za opłatą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wolfen1223
Witam,
proszę o pomoc. Chcę dodać do atrybutów w filtrach wyszukiwarki zdjęcia, a dokładniej mam motywy mebli i chciałbym aby po najechaniu na nazwę motywu pokazała się zdjęcie konkretnego motywu. Jest to do zrobienia?
8 answers to this question
Recommended Posts