Adelande Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Ahoj všem,řeším už poměrně dlouho jeden problém. Na poměrně stabilně fungujícím shopu se mi občas stává, že se systém zasekne: - po každém kliknutí pokus o napadení webu- chyba, id_category chybíněkdy se sekne 1x za měsíc, někdy 3x za víkend, nemůžu přijít na to čím je to způsobeno. Jen vím jak se to dá opravit a z toho by někoho bystřejšího mohlo napadnout kde je problém.Oprava:- překopírovat soubor classes>validate.php za původní (srovnával jsem je a nikdy jsem žádnou změnu nenašel)- někdy musím postupně otevřít všechny tabulky v db- po těchto krosích vše funguje Nenapadá vás někoho kde může být chyba? mám udělaných spoustu změn v databázi i v systému, ale jelikož nemůžu pořád přijít na příčinu kvůi které se shop zasekne, tak se mi nedaří malézt ani řešení ... Děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Individuální, stejně asi jako hosting kde shop běží, čili bych zvážil přesun někam jinam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adelande Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 je to na gigaserveru - máte zkušenosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikesh Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Taky mám na gigaserveru a taky se mi toto děje :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts