RSI-SHOP Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Witam serdecznie, Podczas instalacji Prestahsop od wersjii 1.6.1.6 do obecnej mam problem z tłumaczeniem menu w panelu admina otóż po zmianie języka na Polski wszystko się zmienia tylko menu zostaje w języku angielskim.Czy ktoś miał podobny problem ...? Cudowałem już z tłumaczeniami ale chyba to nie po ich stronie jest problem... Bardzo prosił bym o pomoc lub jakieś informacje. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 U mnie przy aktualizacji 1.6.1.6 do 1.6.1.9 jest wszystko Ok. Czystej instalacji 1.6.1.6 nie robiłem. Za to przy nowej instalacji 1.7 jest namieszane tak jak u Ciebie. Przyczyna? Może namieszali coś z tłumaczeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSI-SHOP Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Raczej nie - jeżeli miałeś po Polsku menu - to jak zaktualizowałeś do najnowszej wersji to będzie ok. Ale jak instalowałeś czystą wersję to dopiero pojawiał się ten problem. Nie wiem co może być przyczyną. Jestem w trakcie jej ustalania. Ponowne wgranie języka PL tez nic nie daje. Podejrzewam coś z błędem w pobierani pliku z tłumaczeniem ....coś jest gdzieś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Instalowałem nową wersje 1.7 i mam identycznie jak u Ciebie. Podejrzewam problem z instalacją z Prestashop. Musiał by ktoś jeszcze potwierdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSI-SHOP Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 (edited) Proszę zwróć jeszcze uwagę na to że maile wysyłane do klientów są w języku angielskim niektóre .... Musiałby ktoś potwierdzić ten fakt.... Edited November 20, 2016 by RSI-SHOP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts