Fiflak Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 (edited) Mam problem chciałem wywalić kilka rzeczy i nie umiem zlokalizować pliku w którym mógłbym dopisać : display: none albo usunąć go. Poniżej zaznaczyłem na rysunku o które napisy chodzi. Może jest jakiś sposób albo program który wyszukuje w jakim pliku znajduje się dany kod ? Edited November 18, 2016 by Fiflak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 strona produktu - brutto wyłączysz w Lokalizacja -> kraje, Polska - wyświetl etykietę podatku - logo płatność, wyłącz moduł Blok logo płatności za produkty - linki do poratli społecznościowych, to tez moduł chyba nazywa sie "Podziel się z innymi", też możesz wyłączyc - nowe - spróbuj ustawić w Preferencje -> produkty ilość dni przez które produkt jest oznaczony jako "nowy" na 0 w lewej kolumnie blok z linkami cms - w module Blok CMS usuń blok z lewej kolumny lub odczep z hooka lectColumn sortowanie - jest w pliku product-sort.tpl, style css dla będa chyba w global.css - dotyczy standardowego szablonu sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiflak Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Brutto udało się usunąć logo i linki do portali oraz napis nowe , czy w lewej kolumnie mam usunąć ten cms ?? nie wiem jak usunąć to sortowanie w globalu css mam standardowy szablon presta 1.6.1.9 może wiesz jakie oznaczenie będzie ? Bo ja za bardzo się nie znam na tych kodach. I nie wiem która linijka odpowiada za co. Powiedz jeszcze proszę jak mogę przysunąć ten koszyk do koperty ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts