IGD Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Witam, czy jest mozliwosc dodania do każdego produktu okienka na wpisanie stałego kodu rabatowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 (edited) Jeśli chodzi Ci o kod rabatowy do każdego produktu z osobna to niestety da się to zrobić tylko modyfikując prestę np modułem. Domyślnie presta ma możliwość wykorzystania kodu rabatowego w koszyku i to tylko 1 kodu. Jaki cel końcowy chcesz osiągnąć ? Może jest inny sposób aniżeli kody rabatowe dla każdego produktu. Edited November 18, 2016 by () Maciej () (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 (edited) Coraz cześciej można zauważyć ze niektorzy Sportowi Youtuberzy podają na swoich kanałach kod rabatowy do jakiegoś sklepu, chciałbym zrobic podobnie. Klient który zobaczy na kanale kolegi kod rabatowy może go wykorzystac u mnie w sklepie Edited November 18, 2016 by IGD (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 To co masz za problem ? Możesz do każdego produktu mieć osobny kod rabatowy lub 1 kod do wszystkich produktów, jednak jak pisałem wcześniej wykorzystasz tylko 1 na raz. Z 1 posta raczej wynikało, że chcesz mieć na każdej podstronie z produktem miejsce do wpisania kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 (edited) Problem jest tej natury że kiedy wrzucam przedmiot do koszyka i przechoze przez caly proces az do platności to nigdzie nie ma okienka do wpisaniu kodu rabatowego Edited November 18, 2016 by IGD (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 A sprawdzałeś czy masz aktywne kody rabatowe oraz czy w szablonie nie usunięto tej części koszyka ? W wielu przypadkach widziałem, że użycie kodów rabatowych było usuwane (bo programista stwierdził, że się to nikomu nie przyda). Bez dostępu do choćby frontu sklepu raczej nie mam jak Ci pomóc bardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 (edited) Ok mam takie coś jak: Rabaty grupowe / Kody rabatowe i wygenerowałem kod Teraz czy ten kod jesli zostanie wykorzystany to czy już nie bedzie dostępny? Chce udostępnić i nie wiem czy mogę opublikowac ten jeden kod czy 5 różnych ? Edited November 18, 2016 by IGD (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Podczas dodawania kodu masz zakładkę warunki tam możesz przypisać kod np. do jednego klienta, ustawić ile kodów jest dostępnych np. 100 i ile razy jeden klient może użyć dany kod czyli np. 1. Gdy tak ustawisz np. 1000 kodów dostępne dla użytkownika 1, to tak jakby 1000 osób mogło skorzystać z jednego kodu i każdy tylko raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IGD
Witam, czy jest mozliwosc dodania do każdego produktu okienka na wpisanie stałego kodu rabatowego?
7 answers to this question
Recommended Posts