eragonist Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Arkadaşlar Merhaba, Paytr sanal pos aldım ve sitesinden modülü indirip kurdum. Şuan test aşamasında. Benim sorunum şu herhangi bir ürünü şipariş edeceğim zaman kredi kartı bilgilerimi gireceğim ekrana geldiğimde ödeme yapmadan o sayfadan çıkarsam o ürün benim siparişlerim bölümüne aktarılıyor ve artık iptal etmenin yada yeniden ödeme yapmanın mümkünatı yok. Sadece sipariş bilgileri görünüyor ne ödeme yap butonu var ne tekrar sepete gönder butonu var nede iptal et butonu var. Kredi kartı bilgilerimi girdiğim ekrandan önceki ekranlarda aynı şeyi yaptığımda tekrar sepete atıyor ama kredi kartı bilgilerini girdiğim ekran açıldığında tekrar sepete değil siparişlerime atıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sistem 1.6.1.9 Default tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Arkadaşlar Merhaba, Paytr sanal pos aldım ve sitesinden modülü indirip kurdum. Şuan test aşamasında. Benim sorunum şu herhangi bir ürünü şipariş edeceğim zaman kredi kartı bilgilerimi gireceğim ekrana geldiğimde ödeme yapmadan o sayfadan çıkarsam o ürün benim siparişlerim bölümüne aktarılıyor ve artık iptal etmenin yada yeniden ödeme yapmanın mümkünatı yok. Sadece sipariş bilgileri görünüyor ne ödeme yap butonu var ne tekrar sepete gönder butonu var nede iptal et butonu var. Kredi kartı bilgilerimi girdiğim ekrandan önceki ekranlarda aynı şeyi yaptığımda tekrar sepete atıyor ama kredi kartı bilgilerini girdiğim ekran açıldığında tekrar sepete değil siparişlerime atıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sistem 1.6.1.9 Default tema Merhaba Şimdilik bu sorunu PayTr ile görüşmekten başka bir seçeneğiniz yok. İlgili modülü kendi bünyelerinde geliştirmişler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eragonist Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Evet onlarla görüştüm onlarda modül açık kaynak kodlu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz diyor. Çaresiz kaldım Kredi kartı bilgilerimi girdiğim bölümden çıktığımda siparişlere değil sepete göndermeli. Ayrıca bir konu daha var. ürün sayfasının ürün açıklamaları bölümünün altında kredi kartı taksit oranlarını eklemek istiyorum. Taksit oran tablosu mevcut ama nereye ekleyeceğimi bulamadım. Yada ekledim sayfada çıkmadı. <style> .paytr_taksit_tablo{font-size: 14px;text-align: center;border: 1px solid #F3F3F3;font-family: Arial, sans-serif;} .paytr_taksit_tablo tr td{color: #2F2F2F;font-weight: 600;padding: 10px 20px;border: 1px solid #F3F3F3;} .paytr_taksit_tablo tr:hover{cursor: default;background-color: #F3F3F3;} .paytr_taksit_toplam{color: #737373;font-size: 12px;font-weight: 200;} </style> <div id="paytr_taksit_tablosu"></div> <script src="https://www.paytr.com/odeme/taksit-tablosu?token=1486d04a2312cb5cb66e4e3a28e5e715245b3320b6c4056f37da29730382e1c3&merchant_id=103509&amount=Urun-Fiyati&taksit=0&tumu=0"></script> Urun-Fiyati yazan yere ürünün sayfasındaki ürün fiyatı otomatik gelmeli. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Merhaba, o modülün çalışması şu şekilde ilk önce siparişi ödeme bekleniyor diye oluşturup sonradan ödeme yapınca ilgili siparişi ödeme onaylandı şeklinde sipariş durumunu güncelliyor. prestashop sipariş numarasını sipariş oluştuktan sonra verdiği için böyle bir uygulama yapmışlar sanırım. taksit tabı içinde https://www.prestashop.com/forums/topic/529329-prestashop-için-ücretsiz-sanal-pos-hizmeti-ücretsiz-sanal-pos-modül/?p=2391704 burda çözüm mevcut , Link to comment Share on other sites More sharing options...
eragonist Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 (edited) ekran görüntüsünde kredi kartı bilgilerini girdiğimiz ekrandan ödeme yapmadan çıkınca eklenen iki adet sipariş görünüyor. Şimdi yukarıda da bahsettiğim gibi sipariş oluşturulmuş ödeme yapılmamış, ancak o ürün stoktan düşmüş. Tekrar sepete at, siparişi iptal et veya ödeme yap gibi bir buton koyamaz mıyız oraya. Bu çok önemli benim için mutlaka çözmem gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Edited November 22, 2016 by eragonist (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts