endrju555 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 (edited) Witam. Dzięki za pomoc w rozwiązywaniu dotychczasowych problemów. Niestety mam kolejny. Nagle przestałem dostawać maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia. Maile nie docierają do kupującego. wysyłany jest jedynie mail z kodem rabatowym przez moduł newsletter. Dodatkowo gdy wybiera się płatność przelewem - nie uruchamia się okno z danymi do przelewu, co skutkuje tym, że klient nie tylko nie ma informacji o numerze konta na mailu ale też po dokonaniu transakcji. Jedyne co zrobiłem w sklepie to zmiana paru tłumaczeń z poziomu backoffice, oraz włączenie tych kodów. Niestety powrót do oryginalych wersji nie rozwiązuje problemu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam! ps. gdzieś na innym forum przeczytałem, żeby nie zmieniać wpisów w pliku pl.php w tłumaczeniach co niestety zrobiłem w przypadku wpisu "Zapisz się do naszego newslettera". Niestety gdy znów zamieniłem na to co było - nie działa wysyłanie maili:( Oto co pokazuje debugger. Niestety nie wiem jak mogę na to poradzić Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/faceup/domains/liliowomi.pl/public_html/themes/default-bootstrap/mails/pl/order_conf_product_list.txt" on line 2 "{$product[\'reference\']}" - Unexpected "\" <-- thrown in /home/faceup/domains/liliowomi.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 2 Edited November 17, 2016 by endrju555 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts