buraccio Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Dobrý den, mám problém při instalaci nové verze 1.7.0.0. - viz příloha - Creating file parameters - mám sice na serveru PHP 5.4, ale podle dostupných informací by to mělo být minimum pro spuštění. V error logu je tato informace: PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxx/public_html//xxxxx/index.php:97) in /home/xxxx/public_html//xxxxx/index.php on line 99 Připojení k DB je OK. Díky té chybě se instalace nepodaří a nevytoří se ani tabulky v DB. Na vedlejším anglickém fóru https://www.prestashop.com/forums/topic/5610[spam-filter]prestashop-17-install-create-file-parameters-0/ to nebylo vyřešeno i když měli k dispozici PHP7. Máte k tomu prosím nějaké informace? Děkuji. Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Dalším krokem je instalace databáze, takže to selhává zde z nějakého důvodu. Jestli připojení funguje, tak to bude asi technický problém. Určitě bych doporučil použít PHP 5.6. Je to rychlejší verze a předešlo by se nějaké skryté nekompatibilitě se staršími verzemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buraccio Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Děkuji za reakci. Vyzkouším vyšší verzi PHP a uvidím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buraccio Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 (edited) Zkoušel jsem nainstalovat PS1.7 na localhostu. Použil jsem Wampserver3 s PHP 5.6 a bez problémů se to celé nainstalovalo. p.s.: . . . při instalaci na webhostingu se ukazovalo ještě jedno varování - Set short_open_tag to off in php.ini*. - u sebe na localhostu jsem kontroloval php.ini a bylo to nastaveno na OFF. Poslal jsem tedy požadavky na změnu konfigurace správci serveru. Pak vyzkouším instalaci znovu. Edited November 17, 2016 by buraccio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts